Nyhedsbrev juni 2017

June 2, 2017

Til medlemmerne

Så blev det alligevel sommer, og der blev travlt rundt om i kolonihaverne.

Vi ønsker god arbejdslyst og mange hyggelige sommerdage, og markerer det med vedhæftet fremsendelse af en revideret arrangementsliste for haveforening og kreds.

Bemærk venligst, at det næste havekursus med Ole Daugaard er fremrykket til lørdag den 12. august i haveforeningen Sønderskov. Nærmere program følger.

Der er fortsat plads på deltagerlisten på opslagstavlen til næste Fælles Arbejde lørdag den 15. juli.

Vi har endvidere fornøjelsen at fremsende en indbydelse til dette års kreds -og præmiefest i haveforeningen Sundsmark, hvor alle medlemmer er velkomne.  Følg LINK og se indbydelsen
NB: Som det fremgår af arrangementslisten gives der et tilskud til vores medlemmer, så prisen kun er 120 kr. pr. deltager.

Slutteligt byder vi velkommen til følgende nye medlemmer af haveforeningen:

Mark Bonde/Majbritt Davidsen, have nr. 6,

Anne Katrine Ravn/Triantafylles Dernektsis, have nr. 30,

Christian Schmoldt/Pernille Davidsen, have nr. 65.

God pinse !