Stor interesse for vore kolonihaver

March 2, 2018

Der er fortsat stor interesse for at leje kolonihaver i Havebrugsforeningen Sundeved.

Ved foreningens generalforsamling den 26. februar 2018 med 30 deltagere, kunne formanden, Preben Sørensen, således oplyse, at der i beretningsperioden på grund af bl.a. sygdom havde været 10 haver til leje i haveforeningen, men de havde alle –minus én- efterfølgende fundet nye lejere.

Haveforeningen havde haft mange aktiviteter i gang i årets løb, og kassereren, Christian T. Jacobsen, kunne således orientere om etableringen af vandure i alle haver, med efterfølgende besparelser for de fleste medlemmer.

Næstformand Hardy Johannsen bad om, at flere meldte sig til madlavningen i forbindelse med årets Fælles Arbejde-dage samt til rengøringsholdet, og begge anmodninger gav resultat.

Både formanden Preben Sørensen og bestyrelsesmedlemmerne Hallbjørg Lamhauge og Kamma Grau-Christensen blev genvalgt, mens Erik Bertelsen blev genvalgt- og Noomi Nielsen nyvalgt som suppleanter.

Bo Pedersen genvalgtes som revisor og Nigel Beck blev ny revisor-suppleant.

Til vurderingsudvalget genvalgtes Thorleif Antonnisen og som suppleanter genvalgtes Bo Pedersen og Andreas Albers.

Til havebedømmelsesudvalget genvalgtes Christian Jacobsen og som suppleant nyvalgtes Dorthe Johannsen.

Endelig blev Hardy Johannsen og Kamma Grau-Christensen genvalgt og Erik Bertelsen samt Bo Pedersen nyvalgt til Sønderjyllands-kredsens repræsentantskab, hvor formand og kasserer desuden er medlemmer som henholdsvis kredsformand-og kasserer.