Præmiering 2018

Havebedømmelsesudvalget har udført deres arbejde i 2018.

I løbet af forår og sommer, har de været inde i vore haver, og fundet frem til 10 af vore flotte haver, som Konsulenten Ole Daugaard skulle bedømme.

Dette skete så lørdag den 21.7.2018.

Resultatet af Ole´s gennemgang, ses på vedlagte billede.

Stort tillykke til alle Præmietagere.

FAKTA:

Havebedømmelsesudvalget består af to personer fra hver koloni, som er valgt på de respektive generalforsamlinger. I alt 8 medlemmer.

I løbet af sæsonen vurderer de alle de haver som er tilmeldt bedømmelsen, tre gange.

Den samlede sum af deres point danner grundlag for, hvilke haver der evt. kan tildeles en præmie uden konsulentbesøg. (Vandrepokal, Sponsorpræmie eller diplom)

Deres point er ligeledes afgørende for, hvilke haver konsulenten skal vurdere for at fastsætte den endelige præmiering. Herefter nulstilles deres point, og konsulenten, der IKKE kender deres pointtal, har den endelige afgørelse.

BESTYRELSEN

Udvalgsmedlemmer vurderer IKKE i egen koloni.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg